Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

AT DIGIDIK DIGIDIK

Yorum

AT DIGIDIK DIGIDIK

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1701

Okunma

AT DIGIDIK DIGIDIK

AT DIGIDIK DIGIDIK

Ne huysuz ne de inat
Dersin takılı kanat
Sanki uçar benim at
At dıgıdık dıgıdık!

Her şeyden çok severim
Yerim ben onu yerim
Binerken ona derim
At dıgıdık dıgıdık!

İsmail MALATYA sen
Nasıl güzel bir görsen
Durmaz koşar sen dersen
At dıgıdık dıgıdık!

İSMAİL MALATYA 25/04/2022-PAZARTESİ-İST.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

At dıgıdık dıgıdık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz At dıgıdık dıgıdık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AT DIGIDIK DIGIDIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL