Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
hacı gürbüz
hacı gürbüz

Öğrendim ki 895

Yorum

Öğrendim ki 895

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

249

Okunma

Öğrendim ki 895

Öğrendim ki 🤔

Dünya için gönlünü mahzun etme

H.Gürbüz 891


Öğrendim ki 🤔

Kimsenin seni üzmesine izin verme
Üzüntü Allah’tan gelmişse sabret,
Hayra çıkacaktır
Kuldan gelmişse yol ver layığını bulacaktır..!

H.Gürbüz 892


Öğrendim ki 🤔

Tatlı dilli olanlardan dostları,
hergün biraz daha artır
Dostlarıma dost olanları çok severim
Ve onların kıymetlerin de dostluklarının
derecesiyle ölçer.

H.Gürbüz 893


Öğrendim ki 🤔

Yüreğimiz ne kadar kan
ağlarsa ağlasın
Dünya sizin için
dönmesini durduramaz

H.Gürbüz 894


Öğrendim ki 🤔

Kendinizi iyi hissettiğiniz zamanları değerlendirerek
onları süt sağar gibi sağın

Mutlu olduğunuzda daha çok iyi şeyi güçlü bir biçimde
kendinize çekeceğimizi unutmayın .

H.Gürbüz 895

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öğrendim ki 895 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğrendim ki 895 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğrendim ki 895 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL