Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ömer Sabri KURŞUN
Ömer Sabri KURŞUN

Bahar

Yorum

Bahar

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

471

Okunma

Bahar

Bahar

Dallar sevinçli bülbüller öter
Rüzgâr coşkulu türküsü yeter
Bahar yeni aşk yaşatır bana
Kardeş olurlar mavi gökle yer

Birleşin eller sarılsın herkes
Dillerde türkü kardeşçe bir ses
Dostluklar daim olsun insana
Bahar geldi bak dargınlığı kes...

17 Nisan 2020 05.30 – İZMİR (2)
Ömer Sabri KURŞUN

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.4.2022 21:59:04
5 puan verdi
Anlatımı güzel şiirdi ustam kalemin susmasın beğeniyle okudum
Yüreğine sağlık
________________________________Selamlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
17.4.2022 08:51:59
5 puan verdi
Ne çok özledik
Bu sene gelmeyen baharı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL