Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Aziz Dolu
Aziz Dolu

Söz

Yorum

Söz

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

759

Okunma

Söz

Söz

Nice gönül kırmıştır
Kibir denen canavar.
Kuru söz deyip geçme
Sözün de bir canı var.

Okuyup yazmak erdem
Özü, kendini bilmek.
Âlem sazdadır her dem
Sözde ise görgü var.

Avşar’ım, bil kendini
Yolda bul sen dengini.
Kaybetme hiç rengini
Özlü söze övgü var.

Aziz Dolu Atabey
22.02.2022

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Söz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
14.4.2022 01:11:09
5 puan verdi
hak ve hakikat ile anlam dolu çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL