Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
evren ve ben
evren ve ben

BURASI ÇOCUK ESİRGEME KURUMU 112

Yorum

BURASI ÇOCUK ESİRGEME KURUMU 112

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

415

Okunma

BURASI ÇOCUK ESİRGEME KURUMU 112

BURASI ÇOCUK ESİRGEME KURUMU
KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BURADAYIM
BENİM GİBİ ONLARCA ÇOCUK VAR BURADA
KİMİMİZ ÇÖP KONTEYNERİN İÇİNE ATILMIŞIZ
KİMİMİZ ÇÖP KONTEYNERİN YANINA BIRAKILMIŞIZ
KİMİMİZ CAMİİ AVLUSUNA
KİMİMİZ BOŞ ARAZİYE
KİMİMİZ KAPI ÖNÜNE
KİMİMİZ SOKAĞA BIRAKILIP
KADERİNE TERK EDİLMİŞ
YENİ ÇOCUKLAR GELİYOR BURAYA
KİMİSİ KUNDAKLI KİMİSİ BİR KİMİSİ BEŞ YAŞINDA
KİMİMİZ KURUYUCU AİLEYE
KİMİMİZ EVLATLIK VERİLİYORUZ
KİMİMİZ KADERİNİ KABULLENİYOR
KİMİMİZ UYUM SAĞLIYAMIYOR
KİMİMİZ HER GELEN ZİYARETÇİYİ
BİR ANNE BİR BABA OLARAK GÖRÜYOR
HEMEN HEMEN HER ÇOCUK
İÇİNDE BİR UKTE İLE YAŞIYOR
YARINLARIMIZ BELLİ BELİRSİZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Burası çocuk esirgeme kurumu 112 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Burası çocuk esirgeme kurumu 112 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BURASI ÇOCUK ESİRGEME KURUMU 112 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL