Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mahmut Ali
Mahmut Ali

ÖMÜR BİTTİ

Yorum

ÖMÜR BİTTİ

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

441

Okunma

ÖMÜR BİTTİ

ÖMÜR BİTTİ

Dertlerimi döktüm artık dağlara
Acılarımı gömdüm şimdi bağlara
Selam olsun geride kalan sağlara
Ömür bitti yol kalmadı neyleyim

Bu bayramda babam da yok anamda
Göre bilsem razıyım ben rüyamda
Hiç gözüm yok malda mülkte sarayda
Ömür bitti yol kalmadı neyleyim

Buram buram tütüyorsun burnumda
Dokuz ay on gün taşıdın sen karnında
Boşa gitti feryadım da çağrımda
Ömür bitti yol kalmadı neyleyim
*
Mahmut Ali Buluç 12 04 2022

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ömür bitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömür bitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMÜR BİTTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL