Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ertürk Mustafa
Ertürk Mustafa

Dünya düzeni

Yorum

Dünya düzeni

( 6 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

533

Okunma

Dünya düzeni

bu dünyanın dünden bugüne dünyamızın
uyanıkların uyurgezerler sayesinde
daha iyi şartlarda yaşadıkları bir dünya
düzeni olduğu söylenirdi inanmazdım
peki nerden neden derseniz bu erim
uyurgezerlimden yediklerimden derim

eski notlardan
11. 04. 2022

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Dünya düzeni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya düzeni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya düzeni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.4.2022 23:45:38
5 puan verdi
Ustacaydı anlatım eyvallah usta
Yüreğine emeğine sağlık
_________________________________Selamlar
AZAP
AZAP, @azap
11.4.2022 21:17:53
5 puan verdi
anlam yükü ile çok harika bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
ironi
ironi, @ersinbasegmez
11.4.2022 17:17:48
5 puan verdi
Mizah yüklü şiiri tebessümle okudum, sonra da düşündüm...

Tebrik ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL