Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ceyhuni
ceyhuni
VİP ÜYE

CUMA HUTBESİ

Yorum

CUMA HUTBESİ

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

434

Okunma

CUMA HUTBESİ

KONU: Allah ve cüz’i irade

Beyler kendinize gelin!
Her şey Allah’ın, Allah’ın
Âlem iki; iyi bilin
Her şey Allah’ın, Allah’ın

Ne bu çalım ne bu hava
Dört unsur var bak bedava
Değil işin hava, cıva
Her şey Allah’ın, Allah’ın

Bismillah de hele şöyle
Ayrı değil şehir köyle
Sözün haksa buyur söyle
Her şey Allah’ın, Allah’ın

Yaratıcı bir tek odur
Hele düşün şöyle otur
Sen bin kere fabrika kur
Her şey Allah’ın, Allah’ın

Zaten zıddı söylenemez
Söylense de hak denemez
Aklı olan :”Yoktur” demez
Her şey Allah’ın, Allah’ın

CEYHUNİ der; işte yol bir!
Konuşuyor mevta, kabir!
İradeni veren; Tek, Bir
Her şey Allah’ın, Allah’ın

08.04.2022
CEYHUNİ
(Mustafa AVCU)

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cuma hutbesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cuma hutbesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CUMA HUTBESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
8.4.2022 21:50:39
5 puan verdi
hak ve hakikat adına anlam ve anlatımı ile çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL