Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Resul uzun
Resul uzun

Daha Ne Yapayım

Yorum

Daha Ne Yapayım

( 5 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

482

Okunma

Daha Ne Yapayım

Daha Ne Yapayım

Sol yanıma girdin nasılda öyle
Bırakıp da gitme olmaz ki böyle
Yâradana kulum sanada köle
Daha ne yapayım bana da söyle

Bize diyorlardı aşıkla maşuk
Şu deli gönlüm yâr sevginle taşık
Bir sana tutkunum bir sana aşık
Daha ne yapayım bana da söyle

Biraz sarı biraz kırmızı rengim
Yalnız sen olmalısın benim dengim
Keremi Ferhat’ı andırır sevgim
Daha ne yapayım bana da söyle

Yıllardır olmuşum sana alışan
Gel etme sen yâr Resul’u perişan
Mecnunun oldum çöllerde dolaşan
Daha ne yapayım bana da söyle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Daha ne yapayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Daha ne yapayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Daha Ne Yapayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.4.2022 02:45:34
5 puan verdi
tutku ve sevgi adına çok nefis bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
6.4.2022 01:17:29
5 puan verdi
Fazla üstüne düşmemek gerekir usta sana değer vermeyenler
İçin ne yapsan boştur emeğinize sağlık saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL