Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
exani
exani

Müslüman dünyadan haberin var mı?

Yorum

Müslüman dünyadan haberin var mı?

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

4,7

Puan

665

Okunma

Müslüman dünyadan haberin var mı?

Müslüma dünyada iyilik sesi
Haberi, yazısı açar nefesi
Genişliyor ununla göğüs kafesi
Müslüman dünyadan haberin var mı?

Yayın kurulunda Bozkurt hoca var
Başyazarı Ali Kara koca koca var
Editör Kızıltoprak can hoca var
Müslüman dünyadan haberin var mı?

Hayatı dinler, hakkı destekler
Yanlışı fark etti mi? hemen köstekler
Paydaşlarından gelir, hayırlı istekler
Müslüman dünyadan haberin var mı?

Yazarı, çizeri, destekçileri
Her biri birer hak elçileri
İslam dininin pak bekçileri
Müslüman dünyadan haberin var mı?

Haberleri, yazıları manidar
Paydaşları temiz, müslim ve dindar
Rızayı ilahidir yegane ayar
Müslüman dünyadan haberin var mı?

Eyüphan Kaya
02.04.2022/Diyarbekir

muslumandunya.com


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Müslüman dünyadan haberin var mı? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Müslüman dünyadan haberin var mı? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Müslüman dünyadan haberin var mı? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL