Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
okanisiir
okanisiir

AFFETMEM AFFETMEM

Yorum

AFFETMEM AFFETMEM

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

506

Okunma

AFFETMEM AFFETMEM


Sen benden gitmişsin,
Tüm gemileri yakmışsın,
Hatıraları yok saymışsın,
Boşadır artık çabaların,
Bıraktığın bende yalanların,
Affetmiyorum, ne varsa senden kalan,
Affetmem affetmem…
NİSAN’20222 / OKAN YILMAZ

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Affetmem affetmem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affetmem affetmem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AFFETMEM AFFETMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
1.4.2022 05:23:05
Affet ki af edilesin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL