Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
barbor
barbor

DÜNYADAN AĞIR BİR AKŞAM

Yorum

DÜNYADAN AĞIR BİR AKŞAM

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

373

Okunma

DÜNYADAN AĞIR BİR AKŞAM



Bazen başı-boş
köpeklerin
çıkardığı sesler bile
yeter dünya
sorgulamaya
sürücüsüz
askeri bir tankın
kımıldatılamazlığı
çöker insanın
üzerine
bir akşam
güneşin bir günlük
geçici vedası
önlenemez olduğu kadar
ışığın bir çay bardağına
yansıyan kırılmaları denli
zarif ve her şeyi
üstüne alınan
sanki ikindi
vakitleri
başka bir şey oluyor
zorunlu bir felsefe
uğraşı beliriyor
insanın zihninde
yerini yadırgıyor
yerin dibinde
yerinde
yerinden
rahatsız
elle tutulamaz
insan
dünyadan
ağır bir akşam
ne gitmeye gücü
yetiyor
ne de kalmaya
razı insan.



İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dünyadan ağır bir akşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünyadan ağır bir akşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYADAN AĞIR BİR AKŞAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
25.3.2022 20:36:38
5 puan verdi
DÜNYADAN AĞIR BİR AKŞAM Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL