Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

meydan-ı hodri

Yorum

meydan-ı hodri

( 5 kişi )

2

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

472

Okunma

meydan-ı hodri









//
.
.
.

ne
çok
isterdim
ıslak duaya,
kurak dünyaya
bir tanrı olabilmeyi
önce ne mi yapardım
tapınaklardan başlardım
en çok ta gülerken ağlamaya
sonra çamurdan bin topak hamur,
hamurdan insan mayalardım ekşi ekşi
dahası hayvanları akıl ve de fikirle donatıp
hanları, sarayları, bulvarları, olası meydanları
bir güzel de hodrileyip gülerdim katıla hal-i insana...

.
.
.
//




ilhanaşıcımartikibinyirmiiki


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Meydan-ı hodri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meydan-ı hodri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
meydan-ı hodri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fatma Yiğit Berber
Fatma Yiğit Berber, @berberfatma
22.3.2022 15:36:53
Ben de gülmek isterdim,
Hüzün sandalında dertlerimi yüzdürmeden önce.

Şiir tadında bir gün geçirmen dileğiyle 😊
Ahmet ÖRNEK
Ahmet ÖRNEK, @ahmet-ornek2
22.3.2022 15:19:53
ben de gülmek isterdim
kendimizi insan saymışlığımıza...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL