Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Dilek pınarı
Dilek pınarı

Özgün tefekkür

Yorum

Özgün tefekkür

( 24 kişi )

11

Yorum

32

Beğeni

4,9

Puan

1139

Okunma

Özgün tefekkür

Özgün tefekkür

....
.....
.....
.....

....
.....

..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (24)

5.0

96% (23)

3.0

4% (1)

Özgün tefekkür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özgün tefekkür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özgün tefekkür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
17.3.2022 02:36:15
yüreğiniz dert görmesin
hayırlı kandiller dilerim arkadaşım
sevgimle
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
15.3.2022 22:11:27
5 puan verdi
Anlam derinliği olan ve gerçekten de tefekkür ettiren harika yazılmış muhteşem güzellikteki yürek sesinizi gönülden kutluyorum tebrikler efendim.
En içten selam ve saygılarımla.
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
15.3.2022 19:28:11
5 puan verdi
Anlamı ve anlatımı güzel şiirdi beğeniyle okudum usta
Yüreğine emeğine sağlık
____________________________________Selamlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.3.2022 19:04:46
5 puan verdi
Özgün tefekkür şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
uykusuzadam
uykusuzadam, @uykusuzadam
15.3.2022 17:11:57
Öncelikle şunu ifade etmem lazım; bu veya benzer platformlarda yayınlanan şiirlerin şairleri genel olarak benzer konular etrafında paylaşımlar yapıyor. Belli konular, belli formatta anlatılıyor. Bu noktada siz ve sizin gibi sayısı genele göre az olan şairler; gerek donanım, gerekse üretkenlik olarak her seferinde farklı kulvarda (ya da konuda veya içerikte diyeyim) şiirler paylaşarak bakış açımıza ufuk katıyorsunuz.

Ki benim nazarımda şair; daha önce başkaları tarafından söylenmiş olsun veya olmasın yazdığı şiirdeki anlatım veya içeriği her seferinde ilk defa söyleniyormuş hissiyatı vererek üretendir.

Ve benzer sitelerde bunu başaranların çoğu nedense ağırlıklı olarak bayan şairler oluyor. Burada isimleri tek tek ifade etmek hoş olmayacağı için konuyu burada kapatayım artık:)

...

Şiire gelecek olursam, şair diyor ki;

Taa geçmişten bu yana değişen bir şey yok aslında...

Tek fark insanın insanlıktan çıkma hızıdır sanırım.
Üzüm üzüme baka baka kararır mı? Demeli, yoksa zaten "özümüz bu mu?" demeli bilmiyorum.

Lakin durum çok vahim, vicdan yerini menfaate bırakınca daha çabuk kirlendi dünya diyeyim ve gideyim.

Kutlarım...

Saygılar...



uykusuzadam tarafından 3/15/2022 5:05:46 PM zamanında düzenlenmiştir.
Nurettin GÜLBEY
Nurettin GÜLBEY, @nurettingulbey
15.3.2022 16:56:25
5 puan verdi
Tebrikler efendim... Anlamlı ve güzel bir şiir, kutlarım... Selam ve saygılarımla...
mstfztrk
mstfztrk, @mstfztrk
15.3.2022 16:21:06
5 puan verdi
Şiirinizi büyük bir keyifle okudum, gönülden alkışlıyor ve tebrik ediyorum. Emeğiniz daim olsun üstadım. Selam ve saygılarımla esenlikler dilerim.
Etkili Yorum
meryemkarapinarr
meryemkarapinarr, @meryemkarapinarr
15.3.2022 15:08:58
5 puan verdi
Çok güzel tarih kokan bir şiirdi
Şiirinizin sadası hep yükselsin Dilek hanım .
Saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Etkili Yorum
Aygün Deniz
Aygün Deniz, @aygun-deniz
15.3.2022 14:49:19
5 puan verdi
Ey zihnimin arka bahçesi
Hangi zulme anahtar olabildin ki
Yüreğin sığar mı bir kaç satır bir kaç şiire

Güzel ve anlam yüklü şiiri ve şairini kutluyorum.

Ya şarkı başka bir tat katmış şiire... çok beğendim Dilek şairem***
Etkili Yorum
İbrahim Kurt
İbrahim Kurt, @ibrahimkurt
15.3.2022 12:54:01
5 puan verdi
Şiir yürek sesidir o nedenle yürek işidir şiir yüreğiniz hiç susmasın kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL