Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ferudunergan
ferudunergan

PERİ

Yorum

PERİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1417

Okunma

PERİ

PERİ

Geceleri bir ormandan
Karanlık bir ormandan
Bir peri gelir
Karanlık bir ormandan.

Sordum sen kimsin diye?
Dedi ben gönderildim,
Bilmiyorum.

Ağladım,ağladım,anladım…

Gülüm,baharım
Kendini yüreğime değil
Ellerime sor.
Ne çok özledim seni ne çok,
Bilemezsin…
Ne çok bekledim seni ne çok….

Yüreğimi,
Ellerimi,
Gözlerimi yok say,
Say ki yok
Bana ait bir şey…

Geceleri bir ormandan
Karanlık bir ormandan
Bir peri gelir….
Beni alıp gider…
Götürür,
’’bimediğim Yolculuklara’’….

AşkŞairi
Ferudun Ergan
06.mayıs.07
14:51




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Peri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Peri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL