Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet2828
Ahmet2828

Hatırla beni

Yorum

Hatırla beni

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

639

Okunma

Hatırla beni

Hatırla beni

Nerde bir boynu bükük birini görsen
Hor bakma belkide terketmiş seveni
Belki de senden kaçar  sanmaki serseli
İste böyle birini görürsen  hatırla beni

O da sizler gibi çök mutluydu bir zamanlar
Şimdi de kırık dökük bıraktığınız hatıralar
Sizlerle çağlayıp  akan coşkun pınarlar
Kurumuşsa o garibi ne olur hatırla beni

Çok iyilik yapmış yaranamamış kimseye
Yıllarca  hep köle kalmış bir avuç sevgiye
Mezartaşında görürsen aşkından öldü diye
Sakın ağlayarak  okuma  hatırla yeter beni

O garip ölmüş yok ağlayan kimsesi
Ölecek demiş  ona bir gün hak sesi
Sebebi ecel değil dost arkadaş sevgisi
Ne olur mezarıma gelme hatırla hatırla yeter

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hatırla beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatırla beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hatırla beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
9.3.2022 23:45:37
5 puan verdi
HATIRLA BENİ Şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL