Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Bektas Geyik
Bektas Geyik

Bu gün 8 Mart

Yorum

Bu gün 8 Mart

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

Bu gün 8 Mart

Başka idi severek bakışın
ecel küsmüş doğuştan sana
Bir yılda bir gün vermişler ama
Bu gün 8 Mart emekçi kadın

Böyle devam etmez diye düşünme
Ben ne çektin ise sizden çektim
Ben bu hakkımı ömürlük ektim
Bu gün 8 Mart emekçi kadın

Dost aradım görmedim burada
Dostum dediklerim düşman mış bana
Evde yığılmış bulaşıklar
Bu gün 8 Mart emekçi kadın

Ne zaman anlarsan_ beni benim gibi
Karanlığın rüzgarı_ o zaman yok olacak
Susma artık çıkart sesini
Bu gün 8 Mart emekçi kadın 8 Mart 2122
On dakika da böyle bir şey çıktı.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu gün 8 mart Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gün 8 mart şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu gün 8 Mart şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.3.2022 10:37:57
5 puan verdi
Bu gün 8 Mart Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL