Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

DEDİM GÖNÜL SEN ONU SEVME YANARSIN

Yorum

DEDİM GÖNÜL SEN ONU SEVME YANARSIN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

388

Okunma

DEDİM GÖNÜL SEN ONU SEVME YANARSIN

DEDİM GÖNÜL SEN ONU SEVME YANARSIN

Dedim gönül sen onu sevme yanarsın
Yosun tutmuş yüreği sevdânı duymaz
Hasret kalır bahâra yazı ararsın
Gecem olur zemheri gündüzün ayaz

O gidişin üstünden bak geçti kaç yaz
Yüreğimde çalınır bir şarkı hicaz
Sensizliğin çağrısı dilimde niyaz
Gecem olur zemheri gündüzün ayaz

Rüzgar vurur gönlünün gülüne solar
Buğulanan gözlere yağmurlar dolar
İlmek ilmek hasretin kalbimi yorar
Gecem olur zemheri gündüzün ayaz

Turgay Kurtgün 28 / 02 / 2022

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dedim gönül sen onu sevme yanarsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dedim gönül sen onu sevme yanarsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEDİM GÖNÜL SEN ONU SEVME YANARSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL