Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şanlıurfalı
şanlıurfalı

SELAM OLSUN

Yorum

SELAM OLSUN

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

323

Okunma

SELAM OLSUN

SELAM OLSUN

SELAM OLSUN
Vicdanımız cesur durulmaz önünde
Gerisi beş para etmez gözümde
Yastık rahat baş rahat uyku rahat
Menfaat kalsın aklı cesur yüreklere

İnfak ettik rıza-i ilahiyi gözetleyerek
Sağ eli uzattık sol elden gizleyerek
Tedbir kuldan takdir Allah’tan bilerek
Sadaka-i cariye tebessüm ederek

Merhamet maraz doğursada zamanla
Niyetimiz saf halis, Rabbim bizimle
Kul Mehmet, ne versen elinle, o gelir seninle
Selam olsun, mazluma el uzatan yüreklere

Mehmet(A) Demirkol
24 02 2022 perşembe



Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Selam olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selam olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SELAM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
24.2.2022 17:44:54
5 puan verdi
Muhteşem!..Saygıyla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL