Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Asrın Şairi
Asrın Şairi

BULASIN YAR

Yorum

BULASIN YAR

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

311

Okunma

BULASIN YAR

Yedin Ömrümü bitirdin
Beni her derde yetirdin
Bu hallere sen getirdin
Allah’ından bulasın yar

Aşkın beni derde saldı
Sensizlik Kapımı Çaldı
Eller seni ben den aldı
Allah’ından bulasın yar

Sensiz geçen bu geceler
Aklım Daki Düşünceler
ZİYANİ’ SENİ HECELER
Allah’ından Bulasın yar

ÖZTÜRK ERBEK.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bulasın yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulasın yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BULASIN YAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL