Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti

Karşılığı yok kardeşim

Yorum

Karşılığı yok kardeşim

( 5 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

323

Okunma

Karşılığı yok kardeşim

Seni
Görmek mi
Sesini
Duymak mı
Yoksa varlığını bilmek mi

Hangisi insanın
Sevdiğinin
Yüreğinde açmış olduğu özlemi dindirmesi için daha yeterli olur
Ben bilmem
Pek anlamamda
Bildiğim
Sadece sevmişim
Sorma
Karşılığı yok kardeşim

Herşeyi düşününce
İyi olan
Geçmiydi
Erkenmiydi
Yoksa ânı yaşamakmıydı
Ben bilmem
Pek anlamamda
Bildiğim
Sadece sevmişim
Sorma
Karşılığı yok kardeşim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Karşılığı yok kardeşim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karşılığı yok kardeşim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karşılığı yok kardeşim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
20.2.2022 23:29:10
5 puan verdi
Karşılığı yok kardeşim Şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL