Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
yumak8731
yumak8731

Berrak

Yorum

Berrak

( 6 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

324

Okunma

Berrak

..bu ölü toprağı kimin

Nerede güllerin kokusu

Bana şimdi lazım ellerin

Başka baharları beklemez

Kederlenir yüreğim

Satır başıyım ben

Belki de ilk mısrasıyım

Umuda yazılan kitabın, şiirin

Araf’ın grisi gelmez bize

Rengiyim güneşin

Ki

Karanlığın hükmü aydınlığa kadardır

Umudun ceremesiyim

Baharın cemresiyim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Berrak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Berrak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Berrak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
18.2.2022 09:43:40
5 puan verdi
Değerli şairim sayfanızda yürek sesinizin yansıdığı mısralarınızı beğeniyle okudum akıcılığı ve kurgusuyla güzel bir eser yüreğine sağlık nice güzel eserlerin kaleminizden çıkması temennisiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL