Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Derin Canbir
Derin Canbir

Herkese Kırıldım

Yorum

Herkese Kırıldım

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

477

Okunma

Herkese Kırıldım

Belli bir hikayesi yok...Sadece karmaşa,biraz hüzün biraz duygu kimseye ithafen değil. Sitem de değil.

Bilirsin üzülürüm
Sen bana yabancı değilsin ki
Sana yalanlar söyleyemem
Ceplerim öylesine yoksun ki yalana...

Evet haklısın,üzülürüm
Ama zaten üzülmedim mi?
Yıllardır,aylardır üzgünüm her gece
Zaten parçalarım kayıp

Benim sevdiklerim uzak zaten bana
Yakındır sevdiklerim toprağa
Ben o kadar azım ki toz gibiyim
Varla yok arasında bir ipte cambazım

Kimse üzmedi beni,
Ben herkese üzüldüm,herkese kırıldım
Kızgındım herkese toprağa bu denli yakın oldukları için
Her gece ağladım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Herkese kırıldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herkese kırıldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Herkese Kırıldım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
2.2.2022 23:52:16
5 puan verdi
Emeğinize kaleminize sağlık tebrik ederim saygılar sunarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL