Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ayranci
ayranci

canlanmaz daha

Yorum

canlanmaz daha

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

385

Okunma

canlanmaz daha

Heycanı yitirdim sevgiden yana
Aşkımı bitirdim o yardan yana
Uykumu getirdim düşlerden yana
Düşleri soldurdum canlanmaz daha

Bir zamanlar sevdim çok sevilirken
Adına ayrılık acı eklerken
Ben hala aynıyım yari severken
Hisler ölmüş gibi canlanmaz daha

Başkasını sevmem ihanet olur
Tek güvenim kaldı kendimle durur
Seven kalbim aşkla benimle ölür
Umutlarım solmuş canlanmaz daha
2.2.2022 23:14:01

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Canlanmaz daha Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canlanmaz daha şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
canlanmaz daha şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
2.2.2022 23:20:56
5 puan verdi
Emeğinize kaleminize sağlık usta anlamlı bir şiir okudum
Tebrik ederim saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL