Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ceyhuni
ceyhuni
VİP ÜYE

YÜRÜ HOCAM!

Yorum

YÜRÜ HOCAM!

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

504

Okunma

YÜRÜ HOCAM!

Konya İlahiyat Fakültesi hocalarından, Kur’an-ı Kerim hocamız; Hacı Veyiszâde Mustafa Efendi’nin talebesi, kurrâ âlim, güzel insan; Ali Rıza Işın hocamız rahmet-i Rahman’a kavuşmuş.
Hocama Rabbimden rahmetler dileyerek ve ruhuna binler Fatihalarla…

Yürü hocam ince ince
Vardığın yer cennet ola
Güldür melekler gelince
Vardığın yer cennet ola

Ne güzeldi ders verişin
Ruhlara gülce girişin
Gül alıp satmaktı işin
Vardığın yer cennet ola

Dağları sessiz aşardın
İnip ovaya taşardın
Sessiz sedâsız yaşardın
Vardığın yer cennet ola

Konya’nın güzel insanı
Vermişsin Rabbine canı
Sesin yüreğimde anı
Vardığın yer cennet ola

Alnında has gülün vardı
Hakka açık elin vardı
İlim yüklü dilin vardı
Vardığın yer cennet ola

Tanımak ki; büyük kârım
Her an hayırla anarım
CEYHUNİ ce dualarım
Vardığın yer cennet ola

30.01.2022
CEYHUNİ
(Mustafa AVCU)


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yürü hocam! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürü hocam! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜRÜ HOCAM! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
30.1.2022 14:22:36
5 puan verdi

Konya’nın güzel insanı
Vermişsin Rabbine canı
Sesin yüreğimde anı
Vardığın yer cennet ola

YÜRÜ HOCAM! Şiirini, beğeniyle ve hüzünlenerek okudum. Ali Rıza Işın Hozamızın ruhu şad mekanı Cennet olsun...
neneh.
neneh., @neneh-
30.1.2022 14:20:50
Mekanı cennet olsun..Saygıyla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL