Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Necmi Özyurt
Necmi Özyurt

AFETE DAVETTİ GERİYE KALAN

Yorum

AFETE DAVETTİ GERİYE KALAN

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

325

Okunma

AFETE DAVETTİ GERİYE KALAN

Köyde ahşap evimiz bir sırttaydı
Canlarımız hep ovaya bakardı.
Irmak ovayı ikiye bölerek,
Bazen hırçın, bazen durgun akardı.

Irmakta yaban gazları yüzerdi.
Turnalar hep sazlıkta öterdi.
Yöreye bahar mevsimi gelince;
Leylekler kocaman yuva yapardı.

Şimdi koca sazlığı kuruttular.
Kuşların yuvasını dağıttılar.
Canlılar buraya uğramaz oldu.
Yaşam alanlarını yok ettiler.

Büyükçe yeşillikti sazlık alan.
Burası aniden edildi talan.
Irmak yatağı imara açıldı.
Afete davetti, geriye kalan.
Necmi Özyurt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Afete davetti geriye kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Afete davetti geriye kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AFETE DAVETTİ GERİYE KALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
23.1.2022 22:24:58
5 puan verdi
...(((( Hüzün akmış kalemden
Emeğine yüreğine sağlık usta
____________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL