Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Asrın Şairi
Asrın Şairi

AŞKIN İZİ VAR

Yorum

AŞKIN İZİ VAR

2

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

394

Okunma

AŞKIN İZİ VAR

AŞKIN İZİ VAR

Yaradan’dan güzelliğin almışsın
O Güzel Gözlerde Aşkın İzi var
Gülüşünü Tabiat Tan Almışsın
Bülbülsün gülünde Aşkın izi var

Hayli zaman uzak düştü yollarım
Korkarım ki boş kalacak kollarım
Melek yüzlü güzel gözlü dilberim
Saçının Telinde Aşkın İzi var

ZİYANİ’ yim aşkımı anlattım sana
İster bana hak ver istersen kına
Emrah selvi için düştü zindana
Keremin Külünde Aşkın İzi var

ÖZTÜRK ERBEK.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşkın izi var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın izi var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN İZİ VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
14.1.2022 22:29:52
Emeğinize kaleminize sağlık usta güzeldi tebrik ederim saygılar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
14.1.2022 10:41:58
AŞKIN İZİ VAR Şiirini, beğeniyle okudum. Nice şiirlere diyor, şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL