Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
üç nokta aşktır ...
üç nokta aşktır ...

Ölüm...Buzdan da soğuk ...

Yorum

Ölüm...Buzdan da soğuk ...

1

Yorum

15

Beğeni

0,0

Puan

682

Okunma

Ölüm...Buzdan da soğuk ...

Ölüm...Buzdan da soğuk ...

Ahirete intikal etmişlerimize
Rahmetle...

Ölüm...Buzdan da soğuk ...
Sıcaktı ten
Nabız nabızdı yaşam
Yeşildi bahar,
Umuttu yarın
Yokuşlarda geçse de
Sıcaktı ten
Cıvıl cıvıldı nefes
Buluttu haber...
Hayattı yağmur...

Kar yağardı
Ki ; bu kadar kesmezdi kanı...
Soğuktu ...
Çok soğuktu ...
Kardan da
Buzuldan da soğuk ölüm ...
Bir çocuğun dudağında,
Bir babanın alnında ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ölüm...buzdan da soğuk ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm...buzdan da soğuk ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm...Buzdan da soğuk ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yilmaz16
yilmaz16, @yilmaz16
11.1.2022 17:08:53
Kar yağardı
Ki ; bu kadar kesmezdi kanı...
Soğuktu ...
Çok soğuktu ...
Kardan da
Buzuldan da soğuk ölüm ...
Bir çocuğun dudağında,
Bir babanın alnında .

Anlamlı ve derin mısralar okuttunuz tebrikler kaleminiz daim olsun...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL