İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ertürk Mustafa
Ertürk Mustafa

dişim ağrıyor - II -

Yorum

dişim ağrıyor - II -

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

659

Okunma

dişim ağrıyor - II -

bu diş dişçi anısı daha önceki yılara ait
bir özel dişçideğim hocanın kursiyerı bir piliç
var ki sormayın inanın adı aslı imiş
takılırdim sen aslı han ben kerem can
tüm dişlerim feda olsn yeter ki senin elin
deymiş olsun

abanıp çeneme çöktünüz
penseyi takı takıp acımadan
dişlerimi bir bir söktünüz
söküp söküp önüme döktünüz
kimini şehit kimini gazi ettiniz
beni keremden beter ettiniz
bugün git yarın gel dediniz
aslı han gitti acımadan halime
bakmdan yüzüme yaslatmadan
başımı dizine hasılı beni verem etiniz
yakıp keremden artakalan aşk külü ettininiz
tüm dişlerim feda olsn yeter ki aslı hanın
eli değmiş olsun dedim içimden elbet
10. 01. ’22 / ankara

eski notlardan

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dişim ağrıyor - ıı - Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dişim ağrıyor - ıı - şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dişim ağrıyor - II - şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL