Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

ÖLÜRÜZ

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

ÖLÜRÜZ

ÖLÜRÜZ

Bizi yoktan var eden
Onca alem yaratmış
Yaratandır o hikmet!
Ne yücedir o kudret!

Şu hayatı yaratmış!
Ulaşılmaz o kudret!
Esirgeyen kollayan!
Eşsiz olan o kudret!

Ömür vade dolunca
Vakit tamam olunca
Zaman vakit gelince
Mevla’mıza döneriz!

Kısa zaman bitince!
Mevla emir verince!
Ruh bu canı bırakır!
Hemen o an ölürüz!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ölürüz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölürüz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜRÜZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL