Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

GÖZÜMÜZ KALPLERE AŞKIN KÖPRÜSÜ

Yorum

GÖZÜMÜZ KALPLERE AŞKIN KÖPRÜSÜ

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

306

Okunma

GÖZÜMÜZ KALPLERE AŞKIN KÖPRÜSÜ

GÖZÜMÜZ KALPLERE AŞKIN KÖPRÜSÜ

Gözümüz kalplere aşkın köprüsü
Aşkıma inânıp anlayınca gel
Kibirin ömrüne ömür törpüsü
Suçunu kendinde bulduğunda gel

Gönlümde aşk açar sevdâ kavağı
Sevgiyle bezenmiş dalı budağı
Kalbindir kalbimin en son durağı
Ben senin aklına düştüğümde gel

Gecene yalnızlık doluştuğunda
Gözünde yağmurlar oluştuğunda
Gözlerin resmimle buluştuğunda
Aynada kendine kızdığında gel

Turgay Kurtgün 05 / 01 / 2022

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gözümüz kalplere aşkın köprüsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözümüz kalplere aşkın köprüsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZÜMÜZ KALPLERE AŞKIN KÖPRÜSÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
6.1.2022 21:24:34
5 puan verdi
Güzeldi usta emeğine yüreğine sağlık tebrik ederim saygılar
AZAP
AZAP, @azap
6.1.2022 21:12:40
5 puan verdi
duygu yükü ile çok nefis bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL