Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

YILBAŞINI KUTLAMAM

Yorum

YILBAŞINI KUTLAMAM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1502

Okunma

YILBAŞINI KUTLAMAM

YILBAŞINI KUTLAMAM

Kutlayan kutlasın beyler
Ben yıl başını kutlamam.
Bize terstir böyle şeyler
Ben yıl başını kutlamam.

Kesmem hindi, çam ağacı
Anası, babası Hacı
Kesenler var bu çok acı
Ben yıl başını kutlamam.

Söyledim bak peşin peşin
Kutlamam dedim kardeşim
Yılbaşıyla olmaz işim
Ben yıl başını kutlamam.

Yılbaşı kutlanmaz bizde
Müslümanız hepimizde
Ama maalesef sözde
Ben yıl başını kutlamam.

Atmadım günaha adım
Hayatımda kutlamadım
İsmail MALATYA adım
Ben yıl başını kutlamam.

İSMAİL MALATYA 31/12/2021-CUMA-İST.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yılbaşını kutlamam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yılbaşını kutlamam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILBAŞINI KUTLAMAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL