Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

aşkını al gel

Yorum

aşkını al gel

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

426

Okunma

aşkını al gel

aşkını al gel

ömründen bir günü
canımdan bir parçasın
yüreginin köşesinden
kalbin ortasından
gönlünün sevgisinden
bir tutamada
aşkını al gel

gelde nerden
gelirsen gel
ister istanbuldan
ister muştan
ister erzincandan
bul beni yeter ki
sen gel
sevdama seni kat
bir zamanı ayır
aşkını al gel

17 36 04 11 2018

şiir:mustafa seven kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkını al gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkını al gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşkını al gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL