Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
üç nokta aşktır ...
üç nokta aşktır ...

Seni Sevmek ...

Yorum

Seni Sevmek ...

3

Yorum

18

Beğeni

0,0

Puan

877

Okunma

Seni Sevmek ...

Seni Sevmek ...

Bir pervane misali,
Uğruna yanacak ışığa gitmek ...
Bilsen neyin timsali
Seni sevmek ...
Seni sevmek
Ve ölmek...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seni sevmek ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmek ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Sevmek ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
21.1.2022 12:27:19
Emeğinize gönül sesinize sağlık tebrik ederim saygılarımla
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
27.12.2021 09:45:04
SENİ SEVMEK Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL