Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
muhammet baylan
muhammet baylan

Pişmanım

Yorum

Pişmanım

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

343

Okunma

Pişmanım

Pişmanım

Beni sevenleri sevmediğime
Pişmanım
Çok pişman
Gönül verenlere yol verdiğime
Pişmanım
Çok pişman
.
Aklım havalardaymış
Bi karış
Gözüm yükseklerdeymiş
Boş yarış
Fayda vermiyor geç kalan yakarış
Pişmanım
Çok pişman
.
PİŞMANIM ÇOK PİŞMAN.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Pişmanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pişmanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Pişmanım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
22.12.2021 22:36:39
PİŞMANIM Şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor şairimi kutluyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL