Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kayrevan
kayrevan

İçimizde Sevgi

Yorum

İçimizde Sevgi

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

399

Okunma

İçimizde Sevgi


İçimizde bu sevgi

atılmıyor sen istemesende

elle tutulmuyor sadece istiyor

senin hayran bırakan sempatini

aynı yaşta değiliz.ne olur

ne yapayım vurgunum sana

bizi ayıran sebep ne olursa olsun

vazgeçemem sıcak nefesinden

kaçırmalı mıyım? herkesin bildiği

ama gidemediği Zengibar adasına

elimi tutarsan coşkuyu hissedeceksin

yüzüne daima buse aşkedeceğim

sempatik sinene tutunacağım

gözlerimdeki hayal gerçek sonunda

sen bir can kadar yakınsın bana

bu mısralar senin uğrunda

Gel! feryadı fiğan savurmada

düşlüyorum iki nehir arasında

serin bir meltem dalgalanıyor

bizleri cezbetmeye,götürmeye

sevgi havuzuna düşürmeye




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İçimizde sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimizde sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimizde Sevgi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL