Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
DeliFırat27
DeliFırat27

VAKİT TAMAM

Yorum

VAKİT TAMAM

( 3 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

618

Okunma

VAKİT TAMAM

VAKİT TAMAM

VAKİT TAMAM
üzülme sakın dostum
bu günlerde gelir geçer
hayat denilen bu yolda
kimisi sever kaybeder
kimisi sevmez kaybeder
dost dersin düşman olur
düşman bilirsin dost olur
hayat bu gelip geçici
ömür dediğin 3 günlük dünya
kalk yavaş yavaş ayağa
gitme zamanı geliyor bak
devran döndü ömür bitti
yaşananlar unutuldu bir bir
herkes kendi yolunda
dünyanın hali böyle
kim öle kim kala
vakit tamamdır artık
çıkmak lazım yola

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Vakit tamam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vakit tamam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAKİT TAMAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
15.12.2021 02:52:45
5 puan verdi
hak ve hakikat içinde duygu ve anlam yüküyle çok nefis bir paylaşımdı dost kutlar esenlik dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL