Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Şuuraltı
Şuuraltı

BİR ŞİİR DEĞİLİM AMA...

Yorum

BİR ŞİİR DEĞİLİM AMA...

( 3 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

801

Okunma

BİR ŞİİR DEĞİLİM AMA...

-Senin hikayen nedir?

-Anlamadım!?

-Anladın: anladığını anladığımı da anladın:) Dinliyorum yargısız, dinliyorum sualsiz... ama bil ki olamam hissiz, hislerin engeli olmamalı, olamaz da... Erteler gibi olur yaşarsın ama sancılı ama acılı... Ve inan sen bile anlayamazsın; bir gün, bir kuş uçar sen göğe bakarken ve buna oturup ağlarsın.

-Sevdim. Öncesini sonrasını düşünmeden... Sonsuzluğa akmak gibi ama azalmayan, bitmeyen... Sevdikçe çoğalan çoğaldıkça tüm evreni kucaklayan bir tutkuyla... Onu kendi yoluna uğurlacak kadar, mutluluğuyla mutlu, hüznüyle kahrolacak kadar sevdim.
Velhasıl yetmedi...
Sevmekteyim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir şiir değilim ama... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şiir değilim ama... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ŞİİR DEĞİLİM AMA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsabella
İsabella, @isabella342
8.12.2021 22:35:14
Sev gönlünce..
neneh.
neneh., @neneh-
8.12.2021 22:23:42
Hoş geldiniz..Şiir kadar güzeldi.Sağlıcakla..Saygıyla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL