Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
su
suatkurumahmut

GELİN DOSTLAR

Yorum

GELİN DOSTLAR

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

417

Okunma

GELİN DOSTLAR

GELİN DOSTLAR

Gelin dostlar biz el ele verelim,
Dünya bize siper almış görelim,
Fırtına gelmeden bir bent kuralım,,
Birlik nedir Dünyaya gösterelim,

Konforlu hayata bir son verelim,
Bu şatafat bizi yıkıp yutacak,
Hep birlikte bu sele bent kuralım,
Birlik nedir Dünyaya gösterelim,

Hüküm etler rehavete kapılır,
Toplum hep birlikte çok şey yapılır,
Bir olursak çok duvarlar yıkılır,
Kurulan tuzaklar tek tek yıkılır,

Gelin bu zokayı biz yutmayalım,
Toplumu boş yere uyut mayalım,
Metanet imiz le biz dik duralım,
Sonunda vah lanıp Kavrul mayalım,

14.08.2018 Suat

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gelin dostlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelin dostlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELİN DOSTLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
4.12.2021 21:56:21
5 puan verdi
duyarlılık içinde anlam ve duygu yüklü çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL