Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
evren ve ben
evren ve ben

BEN BİR HAYAL PERESTİM

Yorum

BEN BİR HAYAL PERESTİM

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

747

Okunma

BEN BİR HAYAL PERESTİM

TIPKI ÇÖLLERDE OLUŞAN BİR SERAP GİBİ
HAYALLER İLE GELİP GEÇTİ ÖMRÜM
ADETA HAYALLER ÜZERİNE KURULMUŞ TÜM DÜNYAM
EVET BEN BİR HAYAL PERESTİM
SADECE HAYALLERİMDE
MUTLU OLUP GÜLÜP EĞLENDİM
NEDEN İSE HEP ACI VERDİ BANA GERÇEKLER
GERÇEK ANLAMDA NE BİR AİLEM
NE BİR ARKADAŞIM DOSTUM OLDU
BENİ BEN OLARAK SEVEN BİRİ OLMADI
YALNIZLIĞIMDA ÇARESİZLİĞİMDE
HEP HAYALLER İLE AVUTUP DURDUM KENDİMİ

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben bir hayal perestim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bir hayal perestim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BİR HAYAL PERESTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa Çoban
Mustafa Çoban, @mustafacoban1
1.12.2021 15:22:37
5 puan verdi
Öyle biri tarif edilmiş ki:
Bu profilin içinde'
*
Sürekli yanan bir ateş
Buruk düşünceler
Yüksek bir hatır perişanlığı olması gerekir.
*
Nasıl kurgulayınız bilmiyorum
Ama böyle bir profili tespit etmek gerçekten marifet işler tebrik ve teşekkürler sığınarak yeni şiirleriniz de buluşmayı temenni ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL