Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Asrın Şairi
Asrın Şairi

KIRK YIL

Yorum

KIRK YIL

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

328

Okunma

KIRK YIL

KIRK YIL


Hesap ettim kırk yıl geçmiş aradan
Bir gün Olsun gelip görmedin beni
Ne olurdu bir kere geçsen buradan
Bir gün olsun gelip görmedin beni

Bu dünyada Artık Yerim kalmadı
Mutluluklar Gelip Beni Bulmadı
ALLAH’ a yalvardım beni almadı
Bir gün olsun gelip görmedin beni

Akan gözlerim de Ferim Kalmadı
Başka Sevdalara Yerim Kalmadı
Aklım Uçup Gitti Serim Kalmadı
Bir gün olsun gelip görmedin beni

Ne güzel Yaratmış Seni Yaradan
Tüm Kötüler Çekilsinler Aradan
Gün gelir ZİYANİ göçer buradan
Bir gün olsun gelip görmedin beni

ÖZTÜRK ERBEK.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kırk yıl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırk yıl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRK YIL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL