Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
barisyurtseven
barisyurtseven

Tanımıyorum

Yorum

Tanımıyorum

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

413

Okunma

Tanımıyorum

Tanımıyorum

Sevmekti tek suçum benim
Bu hayatta yalnız seni istedim
Beni sevmesen bile
Beni sevemesen bile

Tanımam adını elime yazsan bile
Ben çıktım hayatından bir kere
Yaktığın ateş sönmüyor yine
Kırdığın kalbimdi taş değil di be

Ama ağladığım doğrudur
Buna çare hiç yok mudur
Her ayrılık gibi buda
Benim hep baştan sonum mudur

Kaçıncı ayrılık rüzgarı
Bu sevdalar hep sancılı
Bedenim soğuk ve ağrılı
Yaşarken kefenim sarılı

Yazar: Harun Çelik


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tanımıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanımıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tanımıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlyas Ateş
İlyas Ateş, @ilyas-ates
16.11.2021 21:25:07
5 puan verdi
Derdi kederi acıyı sevdayı sadece çekenler bilir tebrik ederim
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
16.11.2021 15:03:39
5 puan verdi
TANIMIYORUM şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL