Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti

Taşıması güç oluyor

Yorum

Taşıması güç oluyor

( 7 kişi )

3

Yorum

19

Beğeni

5,0

Puan

474

Okunma

Taşıması güç oluyor

Artık
Altında ezildiğim onca yükün
Taşıması güç oluyor
Aynı şeyleri
Tekrar tekrar anlatması sıkıcı geliyor

Tılsımı bozulunca hayatın
Herşey tersine gidiyor
Dağılıp dökülen ne varsa
Yerine gelip düzelmiyor

İsmin öyle kazınmış ki dilime
herşeyden önce o dökülüyor
Yüzün aklıma nasıl çizilmişki yıllar geçiyor izi silinmiyor
Sevgin yüreğime öylesine işlemişki
Yaktığın ateş hala yanıyor

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Taşıması güç oluyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Taşıması güç oluyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Taşıması güç oluyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
13.11.2021 22:53:08
5 puan verdi
Tebrik ediyorum.
Kaleminize sağlık.
Esen kalın.
Sakin Karakaş
Sakin Karakaş, @sakin-karakas
13.11.2021 22:46:37
5 puan verdi
Kaleminize ve yüreğinize sağlık tebrik ederim.
Sağlıcakla
Deryada bir zerre
Deryada bir zerre, @deryada-bir-zerre
13.11.2021 22:26:49
Su akar yatağını bulurmuş şair akışına yaşamak gerek bazen

Esenlikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL