Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
MehmetAcet
MehmetAcet

UNUTURDUM

Yorum

UNUTURDUM

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

659

Okunma

UNUTURDUM

Azad ettim düşlerimi düşüncelerimi.
Navigasyon bulmaz beyninde beni.
Beni üzen geçmişi geride bıraktım.
Küçükkende öyleydim unuturdum.?

Bir şey almadan yolluksuz çıktım.
Gereksiz suskun her şeyi bıraktım.
Bir daha arkama bakmadan üzgün.
Küçükkende öyleydim unuturdum.?

Sevinçle yardıma giderken ben.!
Tam ihtiyacım varken yok olanlara.?
Gölgemi bile bırakıp dönerken.
Beynimde kıvrımlarda kaybolurken.
Şimdi ben kendimi bulamıyorum.
Küçükkende öyleydim unuturdum.?
202006”Acet”

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Unuturdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unuturdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTURDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL