Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
Sa
Sarı Papatya

İÇİM KANIYOR....

Yorum

İÇİM KANIYOR....

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1222

Okunma

İÇİM KANIYOR....

Sevgin dağdı yüreğimde
Ulaşılması güç
Ama bır o kadar gösterişli... büyük...
Kapanmıştı gözlerim
Tek sana açık
Tek seni gören!
Bedenim seninle var
Ruhum seninle yaşıyor
Seninle nefes alıyor
Kısacası herseyim
SEN!

Şimdi
Sevgin tepe yüreğimde
Çoktan aşılmış
Keşfedilmiş
İhtişamı kaybolmuş
Gözlerim açılmış
Farkına varmış
Senin İçin ben
Bır HİÇ!

İçim kanıyor, yüreğim yanıyor
Çünkü;
Svgim taş oldu,
Bastım onu yüreğime...
Taş batıyor, içim kanıyor
Ama...
Canım acımıyor
Çünkü SEN
Benım canım hiç olmamışsın...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İçim kanıyor.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçim kanıyor.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİM KANIYOR.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rıfkı, @rifki
29.8.2006 17:44:27
yüreğine saglık güzel olmuş ama ben bunu daha once duymıs gıbıyım. sımdı bır dortluk daha yazabılır mısınız?
akdenizce
akdenizce, @akdenizce
29.8.2006 16:44:24
Bence sevgin hala dağ,
ama sen ona çok yakınsın!

Tebrik ve teşekkür...
KE
KELEBEK, @kelebek
29.8.2006 14:37:39
ya ask once yuregını kabartır kesfı olmamıs yerlere cıkarır bır ıhtımal orda bırakır ama cogu kez yere dusurur coooook guzel olmus
Mutedildalgalı
Mutedildalgalı, @mutedildalgali
29.8.2006 14:12:26
Sitem coşmuş coşmuş sel olup akmış duygularda.Güzel olmuş ama yaşaması zor bi durum olduğu için güzel diyemiyor dilim...Unutma ne dağlar yerle bir oldu teker teker.Şayet dağa küsmüş bi tavşansan ve dağ bilmiyorsa bunu BOŞVER...Yüreğine sağlık dostum ama o yüreğin hiç kanamasın...Hele sen kimsenin kanatmasına izin verme.Verme ki;yakışmasın o yüreğine ayrılıklar.SEVGİMLE.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
29.8.2006 13:42:43
Beğeni:
0
İzlenme:
1222
Yorum:
4
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL