Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Koca çınar
Koca çınar

HATA ETTİM

Yorum

HATA ETTİM

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

508

Okunma

HATA ETTİM

HATA ETTİM

HATA ETTİM

Öyle güzel hayran boyun bosuna
Çatal dilli yılan girmiş koynuma
Hadini bil zalım gider zoruma
Günahım olmuş asılmış boynuma

İnkar yok vurgunum gözü kaşına
Göz boyamış öyle çıkmış karşıma
İflah olmam ben senden bundan sonra
Yazılmış benim o kara anlıma

Hata ettim isyanım şu bahtıma
Bilmezdim birden girmiş kanıma
Tuzak kurmuş bana düştüm ağına
Çare olmaz tuz bassanda yarama

KOCA ÇINAR HÜSEYİN ÇINAR

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hata ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hata ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HATA ETTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL