Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
DeliFırat27
DeliFırat27

HAYALLER

Yorum

HAYALLER

( 5 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

984

Okunma

HAYALLER

HAYALLER

HAYALLER
hayal edersin yaşamak istersin gönlüne göre birini bulursun uzakta olur kavuşamazsın yüreğinde yara olur gözlerinde yaş yolunu gözler sin durmadan geceler kara yüreğinde yara uyumak istersin uyuyamazsın düşünür durursun aklında bin bir düşünce dolaşır gözlerin kurumaz yüzünde gülücük olmaz isyan edersin yaşadığın hayata sabahlar olmaz güneş doğmaz odana yemekten içmekten vazgeçersin lokma girmez boğazına sabırla beklersin gelir diye günler gelir geçer haberin olmaz güller açar birer birer gelse de dökül sem diye aşkı yaşamak istersin en güzel haliyle ama bir türlü hayal edilen gelmez yanına yüreğinde yara olur kanar durur ömür bitmek üzeredir kavuşmak sa bir hayal olur bellide olmaz bir gün çıkar gelir hayal edilen gönül verilen işte budur hayal gelir mi gelir yoluna gül dökersin uğruna can bu hayalde olsa günlerin ne getireceği belli olmaz hayat sana da güler bir gün ömrün bitmeden deliden delice hayaller.
bu gecede böyle döküldü deli yüreğimden hayaller

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Hayaller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayaller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYALLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL