Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
su
suatkurumahmut

BABALARIN

Yorum

BABALARIN

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

303

Okunma

BABALARIN

BABALARIN

Babaların var kaderi,
Sırtında taşır semeri,
Hayat boyu hiç gevşemez,
O semerinin kemerleri,

Babaların tek görevi,
Dolu tutmaktır semeri,
Semer boşandığı zaman,
Fırtına kopar o zaman,

Çoluk çocuk isyan eder,
Yemek pişmediği zaman,
Hiç kimse yüzüne bakmaz,
Karın doymadığı zaman,

Baba evde tek bir kişi,
Çalışıp getirmek aşi,
Evin derdini taşıyan,
İşte o babanın eşi.

13.09.2017 Suat

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Babaların Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babaların şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BABALARIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL