Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

kramp

Yorum

kramp

( 3 kişi )

0

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

458

Okunma

kramp








/
.
.
.

titrek,
uğultulu
yalnızlığından
geliyorum bu kocamış şehrin
ölüm doğuran kramptır kök geçmişim
değişmeyen tek flu renktir içime darbelenişim


dilim
ikinci el
çığırtkan sessizlik
üstüm başım, gözüm, kaşım
delik, deşik kozasız kelebek çıkmazı
kendimden mi başlamalıyım ölmeye bilmiyorum


adım,
adımlarım
susuz toprak
kurak bir iklimdir aklım
hangi buluta, hangi yağmura
dudak açtıysam bir o kadar çölleşti kasıklarım...

.
.
.
//

ilhanaşıcıeylülikibinyirmibir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kramp Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kramp şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kramp şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL