Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ŞAİRİNKÖŞESİ
ŞAİRİNKÖŞESİ

YIKAMAZSIN BENİ

Yorum

YIKAMAZSIN BENİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1420

Okunma

YIKAMAZSIN  BENİ

YIKAMAZSIN BENİ





Kurşunları doldursanda yanık bağrıma
Ben yinede ölmemki çıkarım yarına
Kara yazı yazmış sada felek alnıma
Vuruldukça kalkarım yıkamazsın beni


Hasretinle özleminle yansa bu gönlüm
Senin adını anmakla geçsede ömrüm
Hergece kollarına almak istesen gülüm
Kollarında eririm saramazsın beni


Ben kolay yıkılmam vuruldukça kalkarım
Namerde boyun eğmem merteyse taparım
Derya deniz gibiyim dalgalanır coşarım
Ben akar giderim durduramazsın beni


Ben acıyla kederle bir bütün olmuşum
Yinede yıkılmamış ayakta durmuşum
Susuz kalmış gül gibi sararıp solmuşum
Gün geçtikçe solarım sulamazsın beni

Ayhan Okumuş


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıkamazsın beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıkamazsın beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YIKAMAZSIN BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RABATLI
RABATLI, @rabatli
12.8.2008 15:58:59

Ben kolay yıkılmam vuruldukça kalkarım
Namerde boyun eğmem merteyse taparım
Derya deniz gibiyim dalgalanır coşarım
Ben akar giderim durduramazsın beni

GÜZEL DİZELER OLUŞMUŞ....YAZAN YÜREĞE SAĞLIK.RABATLI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL